HELOSAN® Fotsalva

Når du vil ha myke og velstelte føtter

Hver dag stenger vi føttene inne i strømper, sko og støvler. Det forandrer hudens naturlige fuktbalanse, den blir tørr og irritert og det kan forårsake små sprekker, som i sin tur baner vei for bakterier og infeksjoner. HELOSAN® pleier dine føtter ved å myke opp harde hudpartier, gjenfukter tørre hudpartier og styrker hudens beskyttelsesbarriere.

HELOSAN® Fotsalve

HELOSAN® Fotsalva er en mykgjørende salve som kan brukes daglig for å pleie og gjenfukte huden på føttene. Beriket med vannbindende og barriererforsterkende karbamid som effektivt myker opp hard og sprukken hud, samt melkesyre som senker pH-verdiene og forhindrer dårlig lukt.

Hurtigfakta

  • Mykgjørende og fuktende
  • Effektiv mot hard hud og hudsprekker
  • Forhindrer dårlig lukt
  • Uten parfyme og fargestoffer.
  • Vegansk

Produktbeskrivning

HELOSAN®s fotkrem er drøy og fullproppet med pleiende ingredienser som gjenfukter dine føttere på dypet, mykner opp hard hud og minimerer risiko for tørrsprekker.

Blant ingredienser finnes blant annet karbamid som hjelper til å binde fuktighet for effektiv gjenfuktning, og melkesyre som både mykner og forebygger illeluktende føtter. Fotsalven inneholder også eteriske olje Eucalyptus Globulus som sammen med melkesyren gir føttende en oppfriskende følelse igjennom hele dagen.

HELOSAN® Fotsalve er skånsom mot huden og helt uten parfyme, fargestoffer og animalske stoffer.

Anvending:

HELOSAN® Fotsalva kan brukes etter fotbad og daglig pleie. Dette forebygger tørr hud og hinderer at føttens hud blir hard samt ubehaget med svette føtter. For best mulig effekt anbefaler vi at fotsalven brukes på natten med et par bomullstrømper ovenpå, på denne måte får fotsalven tid å virke uforstyrrende samtidig som huden kan puste igjennom strømpens bomullsfiber.

HELOSAN® Fotsalva passer også utmerket til å gjenfukte ekstra tørr hud på knær og almbuer.

Hudvårdstips

6 tips for å slippe gnagsår

6 tips for å slippe gnagsår

3 vanlige spørsmål om gnagsår ✅ Hva er et gnagsår? Man kan si at at gnagsår er en lettere brannskade i huden. Gnagsåret dannes når din hud presses eller trykkes mot noe som siden brennes av på grunn av friksjonen som skapes. Et gnagsår kan bli til en blemme, som om du...

Guide: Slik får du myke føtter

Guide: Slik får du myke føtter

Guide: Slik får du myke føtterDe bærer oss hver dag, gjennom hele livet, våre føtter. Men helt ærlig, hvor flink er du på å gi dine føtter den takknemmelighet og omtanke de fortjener? I denne artikkelen får du våre beste tips for fotpleie som gir myke og friske.Viktig...