Skånsom hudpleie – smarte hverdagsvalg

Vi ser det som vår viktigste oppgave og som en del av våre kjerneverdier at alle våre produkter skal produseres på en etisk forsvarlig måte. HELOSAN skal kjennes bra å anvende, både på huden og i hjerte. De nøye utvalget ingredienser i kombinasjon med 75 års erfaring innen hudpleie, resulterer i produkter som gir huden det den trenger for å komme i balanse og bli naturlig vakker.

Hudpleien for naturlig balanse

Våre høye krav til hudhelse og sikkerhet, gjør at vi velger ingredienser til våre produkter som er sikre og som støtter vår huds naturlige funksjoner. Det betyr også at alle våre produkter i HELOSAN familien, er uten fargeemner, parfyme og andre kunstige tilsetningsstoffer.

Vi følger hele tiden utviklingen innen ingredienser. Vårt valg av ingredienser er nøye utvalgt og oppdateres derfor også som en naturlig del i forhold til de siste oppdagelser. Vi har naturligvis ikke produkter som inneholder parabener eller PHMB i vårt sortiment.

Mild og uparfymert hudpleie uten kunstig tilsatt lukt.
Inneholder Eucalyptus Globulus som er en eterisk olje med pleiende egenskaper tilsatt for å avgi en frisk aromatisk duft.

Helosan® inneholder nøye utvalgte ingredienser som sammen styrker og
gjeninnfører dets naturlige barrierebalanse. Vegansk hudpleie for tørre og følsom hud.

Ingen dyreforsøk og 100% vegansk

Helosan er et vegansk hudpleieprodukt, som for oss er selvsagt, dyr skal helt enkelt ikke behøve å være endel av produksjonen av hudpleie. Derfor inneholder Helosan’s produkter kun vegetabiliske råvarer istedenfor animalisk. Noen tester på dyr har vi aldri gjort, være seg i utviklingen eller produksjon. Vi tar også avstand fra å selge våre produkter der det er en lov om at produkter skal testes på dyr.

Hudirritationstest uten notering har dokumentert at HELOSANⓇs produkter er skånsamme mot følsom hud.