GLYCERIN I HUDPLEIE – DERFOR SKAL DU BRUKE DETTE.

Om du har tørr hud og vil ha mer elasitet i huden er glycering en hovedingrediens du skal lete etter. Glycerin har mange fordeler som gir deg en friskere hud.

Hva er glyserin?

Glycerin er en vanlig ingrediens i hudpleie der den tilsettes for sine gode fuktgivende egenskaper. Glycerin har en fantastisk evne å absorbere og binde vann for å siden spre seg utover huden og danne en væskereserve som reparerer de øverste hudlag, stratum corneum. Regelmessig bruk hjelper å holde din hud frisk og myk. Det er spesielt bra å anvende om vinteren for å motstå vinterkulden.

Fordeler med glycerin

  • Fukter huden

Glycerin absorberer vann fra luften og tilfører intensiv gjenfuktig. Det går umiddelbart inn i huden og gjør at den både ser ut og kjennes mykere og sterkere etter bruk.

  • Sterker og mer beskyttelse for huden

Glycerin øker tykkelsen på overhuden og forbedre barrierefunksjonen, hudens beskyttelseslag mot omverden. Glycerin lukker også inn fuktighet og hindrer det fra å absorbere når den har blitt påført. Dette hjelper å holde hudens fukt balansen på lengre sikt.

  • Pleier huden

Glycerin får dine ytre hudceller til å modnes raskere og hjelpe cellene å vokse. På slik måte kan den både dempe en akutt irritasjon og forbedre hudens elasisitet. Glycerin fungerer også som en naturlig medisin mot soppinfeksjoner som eksem og psoriasis. Den minsker blåmerker og reparerer infisert vev og celler raskerer.

  • Jevner ut huden

Når din hud eldes ser den matt ut, og blir mer utsatt for irritasjon, rødnad og mange andre tilstander, slik som tørr hud på grunn av at den mister sin evne til å beholde fukt. Med alderen blir din hud også strammere, ved å benytte glycerin regelmessig kan man motvirke tørrhetsrynker, som i sin tur kan gi dypere rynker.

Takket være sine fuktighetsbevarende og mykgjørende egenskaper er Glycering en fenomenal ingrediens i hudpleieprodukter, og en selvsagt ingrediens i Helosan®s produkter!